fbpx

На Бистриці Надвірнянській чоловік крав гравій буцімто для будівництва стадіону

Суспільство 12:28, 18.07, 2014

Правоохоронці затримали жителя Надвірнянщини, який незаконно видобував піщано-гравійну суміш з берега річки Бистриця Надвірнянська нібито для будівництва стадіону у селі Битків.

Правоохоронці Надвірнянщини встановили ще один факт незаконного видобутку піщано-гравійної суміші з берега річки Бистриця Надвірнянська. Так, 17 липня до правоохоронців надійшла інформація про те, що вантажні автомобілі вивозять річковий пісок.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група Надвірнянського РВ УМВС. Правоохоронці з’ясували, що на території смт. Битків з берега р. Бистриця Надвірнянська незаконний вивіз здійснював 49-річний житель району за допомогою вантажного автомобіля "КАМАЗ" та екскаватора. Водій автомобіля пояснив, що піщано-гравійна суміш вивозилась для будівництва стадіону, що в смт. Битків. Ця інформація перевіряється правоохоронцями. повідомляє СГЗ в Івано-Франківській області.

1

2

Вантажний автомобіль та екскаватор доставлено на штрафмайданчик Надвірнянського РВ УМВС.

Відомості про вказане правопорушення внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 240 КК України (порушення правил охорони надр). Санкція цієї статті передбачає штраф від трьохсот до шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або обмеження волі на строк до двох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Загалом, за фактами незаконного вибору піщано-гравійної суміші з русел річок та прибережних захисних смуг з початку року правоохоронними органами Надвірнянського району розпочато 3 кримінальні провадження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: