fbpx

На День міста над Коломиєю піднімуться повітряні кулі

Суспільство 18:38, 14.06, 2016

Всеукраїнський фестиваль автомотоавіатехніки "Drive for life fest" проведуть на День Коломиї на кількох екстремальних локаціях.

Свято екстріму "Drive for life fest" проведуть 20-21 серпня, повідомили його організатори ГО "Коломийський автоклуб West Roads Wheels". 

У програмі фестивалю – автослалом, stuntriding, RC drift/drag, автозвук, автотюнинг, ендуро, показові та ознайомчі польоти на літаках  freestyle, показові виступи картингу, BMX show, паркур.

Щодо новинок, то цьогоріч очікується також долучити повітряні кулі, раллі-спринт та виступи каскадерів.

Одним із перших результатів оновленого формату фестивалю має бути розширена мережа локацій, зокрема просто неба (розваги для дітей та всієї сім'ї) та екстремальні точки  paintball, розважальні конкурси, живий мікрофон, трансляція автомотоавіа спортивних кінофільмів тощо.

Серед учасників концертної програми гурти "Монополія", "Сни Дріади", "B&R Club", рок-гурт "Гуцул", а також "Полюси" і "Антитіла". На open air party учасників фесту розважатимуть Sweet Beat, Mark Hoffman та iPunkz.

Інтригою фестивалю планують встановлення рекорду України в одній із програм.

Фест відбуватиметься поблизу Коломиї, яка у ці ж вихідні святкуватиме 775-річчя від першої писемної згадки про місто. 

"Цим ми урізноманітнюємо святкування урочистого дійства, створюючи майданчик для активних людей, які не бояться чогось нового та полюбляють екстрім", – відзначають організатори.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: