fbpx
  • Головна
  • Новини
  • На Долинщині 16 учасників АТО отримали земельні ділянки шляхом жеребкування

На Долинщині 16 учасників АТО отримали земельні ділянки шляхом жеребкування

13:31, 26.04, 2017

Під керівництвом голови ГО "Долинська районна спілка воїнів АТО" Олега Петріва відбулось жеребкування з вибору земельних ділянок на території Сенечівської сільської ради серед учасників АТО.

Саме таку ініціативу запропонував голова громадської організації під час зборів членів спілки. Тоді ж було визначено 16 учасників АТО, які потребують першочергового забезпечення земельними ділянками. Олег Петрів вважає, що у процесі жеребкування всі мають рівні права у виборі земельних наділів, передає прес-служба Івано-Франківської ОДА.
Відповідно до розпорядження голови РДА від 13.02.2017 № 32 "Про затвердження детального плану території масиву дачного будівництва для учасників АТО, який розташований за межами населеного пункту" затверджено детальний план території проекту масиву дачного будівництва в урочищі "Діл" за межами населеного пункту на 16 ділянок в с.Сенечів.

Питання щодо виділення земельних ділянок учасникам АТО на території Сенечівської сільської ради з жовтня 2016 року перебуває на контролі у голови райдержадміністрації Юрія Мазура. Впродовж цього періоду РДА сприяла у здійсненні заходів щодо виготовлення топогеодезичної зйомки урочища Діл, внесення змін до генерального плану с.Сенечів, розробки детального проекту масиву індивідуальної житлової забудови для учасників АТО. З метою дотримання вчасності та юридичної грамотності у прийнятті рішень з даного питання відповідальні працівники районної державної адміністрації надавали методичну та практичну допомогу виконавчому комітету Сенечівської сільської ради та членам ГО "Долинське районне об’єднання воїнів АТО".

"Однак, на цьому допомога керівництва району у вирішенні даного питання не закінчується. Відповідно до районної Програми підтримки сімей загиблих (постраждалих) під час масових акцій громадського протесту в період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, військовослужбовців і працівників правоохоронних органів, які брали участь в антитерористичній операції в східних областях України, учасникам АТО будуть виділені кошти в сумі 1850 грн. на виготовлення проектів землеустрою на обрані земельні ділянки. Наші захисники можуть постійно розраховувати на сприяння влади району у вирішенні проблемних питань",- запевнив Юрій Мазур.

Крім цього, питання щодо виділення земельних ділянок учасникам антитерористичної операції на Сході України на території Долинщини буде й надалі перебувати на контролі у керівництва району.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: