fbpx

На Долинщині нагородили обдарованих дітей, їх вчителів і тренерів. ФОТО

Суспільство 12:37, 28.08, 2017

До Дня Незалежності України Всеукраїнський благодійний фонд Юрія Дерев’янка нагородив обдарованих учнів, спортсменів, а також переможців творчих конкурсів з Долинського району. Грошові нагороди за успіхи в олімпіадах, конкурсах та змаганнях отримали 103 дитини. Відзначили також 89 вчителів та тренерів.

Щороку благодійний фонд нагороджує обдарованих дітей та їхніх наставників в Івано-Франківській області та на Долинщині, зокрема. 

Вадим Нечвідов, представник фонду, наголошує, що цьогоріч кількість нагороджених долинських учнів і спортсменів зросла вдвічі. Є діти, які стали призерами олімпіад як на обласному, так і на всеукраїнському рівні. 

Найбільше нагород отримав Шкредко Андрій, учень 10 класу Долинського природничо-математичного ліцею. На обласному рівні хлопець став переможцем олімпіад: з математики, астрономії, фізики, інформатики, МАН з інформатики. Отримав нагороди Шкредко Андрій і на всеукраїнських конкурсах: 1 місце на олімпіаді з астрономії; 3 – з математики; 2 місце – Національний етап міжнародної конференції "ІСУS-Україна" (МАНУ). За значні здобутки талановитий хлопець отримав від Благодійного фонду Юрія Дерев’янка 7000 гривень.

Нагородив обдарованих учнів та вчителів депутат Рожнятівської районної ради від партії ВОЛЯ- РУХ НОВИХ СИЛ та співзасновник благодійного фонду Володимир Грабовецький.

"24 серпня у Долинському районі відзначають також День обдарованої молоді, який збігається з Днем Незалежності. Пишаюсь, що у нашому краї є так багато дітей, які здобувають перемоги на обласному та всеукраїнському рівнях. Хочу закликати їх бути прикладом для інших дітей, спонукати їх також працювати над собою, допомагати їм у навчанні",  сказав Грабовецький.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: