fbpx

На Долинщині син мало не зарізав батька. ФОТО

Суспільство 14:15, 15.03, 2017

Поліцейські затримали 47-річного чоловіка, жителя села Шевченкове, який під час сімейної сварки вдарив ножем батька.

З проникаючим ножовим пораненням потерпілого доставлено до реанімаційного відділення районної лікарні, де його прооперували, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

На місце події одразу ж прибула слідчо-оперативна група, яка з’ясувала, що між батьком та сином виник словесний конфлікт на побутовому ґрунті, який переріс у бійку. Підозрюваний схопив ножа та наніс ним удар потерпілому в грудну клітку, в область серця. Після чого чоловік вийшов на вулицю, де його, закривавленого, побачили сусіди і викликали "швидку" та правоохоронців.
 
Медики доправили потерпілого до лікувального закладу, а правоохоронці затримали підозрюваного в будинку, де був скоєний злочин.
 
Підозрюваного у злочині затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення підозри у скоєнні вказаного злочину та обрання судом міри запобіжного заходу.
 
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Проводиться слідство.
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: