fbpx

На Донбасі загинуло двоє українських військових

Суспільство 10:19, 02.02, 2017

За останню добу бойовики здійснили 67 обстрілів українських позицій на Донбасі, в результаті чого 2 військовослужбовців загинули, 10 дістали поранень і 4 травмовано.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Авдіївку обстрілювали з важкого озброєння: реактивної системи залпового вогню БМ-21 "Град", 152 і 122-мм артилерії й танків. Бойовики здійснили декілька спроб штурму, проте відступили, понісши чисельні втрати, повідомляє Штаб.

Також з артилерії різних калібрів вели вогонь по Верхньоторецкькому.

На Маріупольському напрямку бойовики вели вогонь з "Градів" та 122-мм артилерії по Водяному. Красногорівку обстрілювали з танка, 122-мм артилерії, 120 та 82-мм мінометів, гранатометів та стрілецької зброї.

Зі 122-мм артилерії, мінометів, обстріляли Гранітне, Богданівку та Широкине. По Мар’їнці та Чермалику вогонь вели міномети різних калібрів. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї стріляли по Широкиному, Новотроїцькому, Новомихайлівці та Новогригорівці.

На Луганському напрямку зі 152 та 122-мм артилерії окупанти обстріляли Кримське та Врубівку. З мінометів – Катеринівку, Новозванівку, Троїцьке та Попасну, а зі стрілецької зброї – Кримське.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: