fbpx

На дорогах Прикарпаття перевіряють вагу вантажівок, уже виявлено 12 порушників

Суспільство 12:32, 03.06, 2016

Для контролю за дотриманням водіями вантажних автомобілів вагових параметрів на дорогах області працюють пересувні пункти габаритно-вагового контролю.

Служба автомобільних доріг звертає увагу перевізників на дотримання водіями вантажних автомобілів вагових параметрів та нагадує, що 21 жовтня 2015 року Кабінет Міністрів України ухвалив постанову № 869, якою заборонив рух автомобільними дорогами загального користування державного значення вантажівкам загальною вагою понад 40 тонн, а на дорогах місцевого значення – великоваговикам з навантаженням на вісь понад 7 або фактичною масою понад 24 тонн, пише КУРС з посиланням на прес-службу САД в Івано-Франківській області.

На разі для контролю за дотриманням водіями вантажних автомобілів вагових параметрів на автошляхах працюють територіальні підрозділи Укртрансбезпеки, Національної поліції та представники ДП "Івано-Франківський облавтодор" із залученням пунктів габаритно-вагового контролю.

З початку роботи пересувного пункту габаритно-вагового контролю проведено 312 зважувань, виявлено 12 порушень, встановлено 61 комплект дорожніх знаків про обмеження руху великовагових транспортних засобів у спекотну погоду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: