fbpx

На дорогу від Івано-Франківська до Снятина наносять сучасну розмітку. ФОТОФАКТ

Суспільство 14:26, 12.05, 2017

До кінця цього року на Франківщині планують розмітити відремонтовані національні автотраси.

Про це в мережі повідомив голова Служби автомобільних доріг Івано-Франківської області Василь Буджак. 

“Такі пішохідні переходи і розмітки будуть на всіх відремонтованих ділянках дороги Н-10 “Стрий – Мамалига” від Івано-Франківська до Снятина”,  прокоментував він фото.

До керівника САД натомість з приводу розмітки звернулися мешканці Коломийського району. Люди просять нанести дорожню розмітку на відремонтовану ділянку дороги від Коломиї до Мишина.

“В минулому році ця дорога взагалі розмітки не бачила, були нанесені тільки пішохідні переходи. В цьому році також пішохідні переходи відновили. Правда, дуже цікаво вони виглядають після відновлення. Хтось, хто їх наносив, не розрахував ширину дорожнього полотна, і виходить так, що смуги посередині пішохідного переходу немає. Отож, повернусь до розмітки. Треба її, бо ввечері взагалі не видно дороги і, звісно ж, для забезпечення безпеки дорожнього руху”, – поінформував Руслан Костюк.

Голова САД взяв до уваги.

До кінця цього року дорожню розмітку планують нанести на всі відремонтовані ділянки прикарпатських доріг державного значення.

Читайте: Будівництво мосту через Бистрицю та ямковий ремонт, – Служба автомобільних доріг Прикарпаття отримала завдання на початок сезону

Читайте також: Цього року відремонтують дорогу на батьківщину Степана Бандери

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: