fbpx

На два дні Косів перетвориться на "Молодіжну Ґражду"

Стиль життя 07:45, 07.06, 2017

9-10 червня учасники "Майстерні сільських ініціатив" презентують понад 30 ініціатив, які вони втілили у 25 селах Івано-Франківської, Черкаської та Донецької областей.

На два дні Косівський районний центр дитячої творчості перетвориться на "Молодіжну Ґражду" – майданчик, де можна надихнутися прикладами ініціатив, які успішно реалізували 14 – 16-річні школярі у своїх селах. Тут можна також знайти однодумців для локальних змін у своїй громаді, отримати нові знання та навички у сфері громадської активності.

"Будемо надихатися цим спільним і різним досвідом у просторі Молодіжна Ґражда: територія локальних змін у мальовничому місті Косів Івано-Франківської області . Запрошуємо всіх охочих 9 та 10 червня до Молодіжна Ґражда: територія локальних змін. 9 червня з 13.00 учасниці та учасники у різноманітний креативний спосіб презентуватимуть результати своїх ініціатив. 10 червня ви потрапите на справжній косівський базар можливостей, де ми та наші партнери з ГО Інша Освіта / Insha OsvitaХата-Майстерня // Khata-Maysternya, Спілки MitOst e.V. та ГО Молода Черкащина розповідатимуть про освітні та культурні можливості у маленьких містах та селах, про успішні практики та інструменти активізації молоді та громади на місцях, про альтернативні способи використання інфраструктури наших сіл і міст. Вони також проведуть практичні творчі майстер-класи для усіх охочих", – йдеться на сторінці Майстерні спільних ініціатив у Фейсбуці.

Все це відбудеться в Косівському районному центрі дитячої творчості, м. Косів, вул. Незалежності, 42/1.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: