fbpx

На Франківщині 41-річна жінка вкрала в односельця металеві стовпці

Суспільство 19:30, 01.03, 2017

До Галицького відділення поліції надійшло повідомлення від 44-річного мешканця міста Бурштин про те, що з території його дачі в одному із ближніх сіл району невідома особа викрала шість металевих стовпчиків.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в області.

Як виявилося, потерпілий рідко навідується на свою дачу. Тож, прийшовши в черговий раз, помітив, що з території господарства пропало шість металевих стовпчиків, про що повідомив у поліцію. Проведеними розшуковими заходами правоохоронці встановили особу крадія.

Нею виявилась 41-річна мешканка цього ж села. Як з’ясували поліцейські, зловмисниця скористалася тим, що за її діями ніхто не спостерігає, адже знала, що господар рідко там буває, викрала металеві стовпці, після чого здала їх на металобрухт за 130 гривень, а виручені кошти потратила. У скоєному підозрювана зізналася.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає мінімальне покарання у вигляді штрафу, а максимальне – позбавлення волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: