fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • У Франківську розбійника, який здійснив замах на вбивство і тривалий час переховувався від слідства, засудили на 10 років

У Франківську розбійника, який здійснив замах на вбивство і тривалий час переховувався від слідства, засудили на 10 років

Суспільство 18:33, 20.02, 2017

Прокуратура Івано-Франківської області підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо місцевого жителя, який з корисливих мотивів вчинив замах на вбивство та розбійний напад.

Як повідомив заступник начальника відділу прокуратури області Сергій Боровик, злочинця визнали винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 15, п. 6 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство) та ч. 4 ст. 187 (розбій) КК України та засудили до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це повідомили в прес-службі обласної прокуратури.

Нагадаємо, у липні 2007 року в Івано-Франківську нападник, озброївшись ножем, у під’їзді будинку, з метою заволодіння грошовими коштами свого знайомого в розмірі 8000 доларів США, 14 200 Євро та 30 000 грн, наніс йому чотири цілеспрямовані удари в шию і грудну клітку. Потерпілому вдалось утекти з місця події та завдяки своєчасній медичній допомозі залишитись живим.

На час слідства, з 2007 по 2014 роки, підозрюваний переховувався від органів досудового розслідування та перебував у розшуку. 

Наразі йому призначено 10 років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: