fbpx

На Франківщині розпочався обласний етап патріотичної програми "Чорний ліс-2016"

Суспільство 12:28, 03.08, 2016

У селі Козина Тисменицького району на базі військово-патріотичного виховання "Патріот" 2 серпня розпочався другий етап обласної молодіжної патріотичної науково-пізнавальної програми "Чорний ліс 2016".

У ньому беруть участь 15 команд (120 юнаків та дівчат) з районів та міст Івано-Франківської області. Городенківський район представляє команда Чернелицької ЗОШ "Лідер" – керівники Г. Білецька та О. Щиголь, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Програма триватиме 10 днів. Команди пройдуть 20 випробувань, зокрема: наукових вікторин, туристичних та військово-прикладних змагань та інших.

Дітей чекатимуть змагання зі стрільби із пневматичної гвинтівки, легкоатлетичного кросу, орієнтування, футболу, пляжного волейболу, армрестлінгу. Будуть конкурси на швидше складання намету, розв’язування вузлів, а ще ранкова штовханка і вечірня гопанка та багато-багато іншого.

Під час таборування визначатимуть також найкращих кухарів та найбільш вправних у розпалюванні вогнища.

Основною метою програми "Чорний ліс" є військово-патріотичне виховання молоді, засвоєння основ пішохідного туризму та військово-прикладних видів спорту. На це спрямовані три складові програми – науково-теоретична, пізнавально-практична і творчо-відпочинкова.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: