fbpx

На Городенківщині двоє чоловіків обікрали млин

Суспільство 07:54, 13.07, 2017

До Городенківського відділу поліції звернувся директор одного з місцевих фермерських господарств із заявою про крадіжку з приміщення недіючого млина металічного валу.

Правоохоронці встановили особи двох зловмисників. Ними виявились 25 та 53-річний мешканці одного з сіл району. Як з’ясувалося, молодший з них уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення хуліганства, інформує Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Стало відомо, що зловмисники вночі скористалися тим, що за їхніми діями ніхто не спостерігає, зайшли на територію фермерського господарства, де через незачинені двері проникли в приміщення старого млина та поцупили звідти металічний вал. Після чого вони заховали викрадене неподалік місця вчинення злочину та мали намір наступного дня забрати і продати, але їхнім діям завадили працівники поліції.

У скоєному лиходії зізналися, викрадений вал правоохоронці вилучили та повернули власнику на зберігання.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: