fbpx

На Городенківщині тракторист викрав міндобрива з фермерського господарства

Суспільство 14:56, 22.05, 2017

До чергової частини Городенківського відділу поліції охоронець фермерського господарства повідомив про те, що затримав викрадача мінеральних добрив.

Правоохоронці встановили, що крадіжку вчинив 50-річний чоловік, тракторист цього фермерського господарства, передає Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Як з’ясувалося, зловмисник здійснював посів мінеральних добрив на полях. Скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає, викрав два з половиною мішки з підживою та намагався їх винести, проте був затриманий працівниками охорони, які виявили крадене та викликали поліцію.

У скоєному лиходій зізнався та пояснив, що крадене мав на меті використати у власному господарстві.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно із санкцією статті злодієві загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: