fbpx

На імідж Франківська міськрада готова витратити півтора мільйона гривень за 5 років

Політика 12:42, 10.03, 2016

Проект Програми промоції міста на 2016-2020 роки передбачає витрати на сувенірку, прес-тури, брендування Франківська та організацію поїздок за кордон.

Проект Програми промоції міста Івано-Франківськ на 2016-2020 роки вже 11 березня розгляне та, імовірно, затвердить сесія міської ради.

Як вказують автори документа, завданням Програми є популяризація Франківська в Україні та за кордоном, покращення інвестиційного клімату й іміджу міста, залучення туристів тощо. Задля цього за кошти міського бюджету виготовлятимуть сувернірну продукцію, видаватимуть літературу, зніматимуть відеоролики, організовуватимуть прес-тури до міста українських та закордонних журналістів тощо. Всього за п'ять років на промоційні заходи з бюджету планують витратити досить невелику суму – 1 млн 455 тис. грн.

Серед витрат також є кошти на розробку та популяризацію логотипа Івано-Франківська – 72 тис. грн, з яких половину суми передбачено на 2017 рік. Програма обіцяє і новий дизайн автомобільних в'їздів до міста та вітальних написів на них. Це обійдеться в 124 тис. грн.

Нагадаємо, в березні 2014 року компанія "Aimbulance" презентувала візуальний стиль Івано-Франківська. Основою стилю стала  українська вишивка – саме за допомогою неї можна створити унікальний образ міста та відобразити культуру і традиції Прикарпаття, – говорили розробники.

Нагадаємо, навесні 2014 року логотип і візуальний стиль для Івано-Франківська розробило відоме київське агентство Aimbulance. Кошти на розробку зібрали учасники франківської платформи "Тепле місто" та місцеві підприємці.

1

У червні 2014 року логотип Івано-Франківська потрапив у п’ятірку найкращих на Каннському фестивалі реклами в категорії Large Scale Logo.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: