fbpx

На Івано-Франківщині нагородили сумлінних платників податків

Економіка 20:19, 21.04, 2015

В Коломиї та Городенці відбулося нагородження підприємств, які стали переможцями першого туру Всеукраїнського рейтингу "Сумлінні платники податків-2014", що проводиться Всеукраїнською громадською організацією "Асоціація платників податків України".

Керівництво територіального відділення громадської організації, фіскальної служби та районної влади вручили спеціальні відзнаки керівникам АТ "Коломийське заводоуправління будівельних матеріалів" (переможець в номінації "Сумлінний платник податків у галузі промисловості"), СТДВ "Захід-Резерв" (переможець в номінації "Сумлінний платник податків у сфері фінансової та страхової діяльності") та ДП "Обрій" (переможець в номінації "Сумлінний платник податків у аграрній галузі"). Про це повідомляє Бізнес область.

За словами Голови Ради Територіального відділення ВГО "АППУ" Ігоря Вінтонюка, у цьому році змінено формат відзначення переможців обласного етапу рейтингу та вирішено провести зустрічі безпосередньо з трудовими колективами підприємств, які є найбільш сумлінними платниками податків Івано-Франківщини. Такі зустрічі дають можливість зрозуміти, які проблеми хвилюють сьогодні бізнес і що необхідно зробити владі для покращення бізнес-середовища краю.

Вітаючи сумлінних платників податків з перемогою, начальник Головного управління ДФС в Івано-Франківській області Ірина Столярик зазначила, що податкова служба налаштована на подальше налагодження партнерських стосунків з такими підприємствами, висловила вдячність за вчасно і сповна сплачені податки та побажала успіхів в роботі. "Незважаючи на усі труднощі, з якими стикається сьогодні бізнес, ви продовжуєте плідно працювати, наповнювати бюджет та створювати нові робочі місця, – сказала головний податківець  Переконана, ваш приклад чесного ведення бізнесу сприятиме посиленню ролі та авторитету платника податків в житті країни і підвищенню загальної культури сплати податків".

Рейтинг "Сумлінні платники податків" започатковано Всеукраїнською громадською організацією "Асоціація платників податків України" у 2011 році.

Головними критеріями оцінювання є не лише економічні досягнення підприємств, абсолютні величини сплачених податків та рівень податкового навантаження, але і рівень соціальної відповідальності бізнесу перед суспільством. Саме тому на рівні з економічними показниками діяльності підприємств були: створення робочих місць, середня заробітна плата, а також участь підприємств в реалізації соціальних програм та благодійних акцій.

На Івано-Франківщині переможцями у восьми номінаціях стали 18 підприємств, які у 2014 році сплатили 165 млн гривень податків і зборів, створили  більше 3 тисяч робочих місць, витратили на благодійні та соціальні програми 5 млн гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: