fbpx

На Калущині чоловік обікрав будинок односельця на 15 тисяч гривень

Суспільство 20:53, 29.03, 2017

25 березня до чергової частини Калуського відділу поліції звернувся 63-річний мешканець одного із сіл району. Чоловік повідомив, що хтось з його домоволодіння викрав тюнер до телевізора, аудіоплеєр з колонками, двигун, водяний насос та 20 м мідного кабелю. Вартість викраденого оцінили у понад 15 тисяч гривень.

Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 40-річний односельчанин потерпілого, який уже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, інформує Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Зловмисник знав, що потерпілий проживає у Львові, а додому навідується лише на вихідних. Він зняв дерев'яну раму вікна та проник всередину приміщення. В подальшому мав намір крадене продати.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: