fbpx

На Калущині триває тиждень здорового способу життя

Спорт 15:05, 25.02, 2016

В рамках Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції "Відповідальність починається з мене" в Калуському районі проходить тиждень здорового способу життя "Молодь Калущини – за здоров'я".

Сектор молоді та спорту РДА спільно з фахівцями соціальної роботи та за сприяння відділу освіти райдержадміністрації проводить ряд молодіжно-профілактичних акцій, конкурсів, змагань та "круглі столи", пропагуючи здоровий спосіб життя, повідомили у прес-службі Калуської РДА.

В рамках цієї акції 22 лютого у Перевозецькій ЗОШ проведено конкурс на кращу стіннівку "Загартування і здоров’я" та виступи-презентації "Бабусині рецепти".

Діти брали активну участь в обговорені актуальних питань і визнали, що здорове молоде покоління – основа нової нації. Важливим засобом формування здорового способу життя в учнів у процесі навчальної діяльності є залучення їх до спорту та фізичної  культури. Водночас не менш важливе значення має реалізація тісного зв’язку школи та сім’ї на формування здорового способу життя. Адже саме сім’ї належить вирішальна роль у забезпеченні таких складових здорового способу життя, як загартовування організму, заняття спортом та виховання навичок особистої гігієни в побуті.

23 лютого в Новицькому НВК проведено районний тенісний турнір "Здоровий дух – запорука здорового тіла". У турнірі взяли участь учні загальноосвітніх навчальних закладів, фахівці ЦСССН та викладачі  з фізичного виховання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: