fbpx

На Калущині засудили чоловіка, що на городі побив жінку сапою

Суспільство 14:30, 10.10, 2017

У Калуші суд виніс вирок чоловікові, який не стримав емоцій та на городі побився з жінкою. За бійку чоловіка оштрафували.

Інцидент трапився неподалік села Бережниця Калуського району ще у травні. Суд виніс вирок кілька днів тому. Чоловіка оштрафували, пишуть “Вікна”.

Згідно з матеріалами справи, чоловік – удівець, працює слюсарем на одному з підприємств Калуша, раніше проблем із законом не мав. Чим на городі його так зачепила жінка, у документах не зазначено.

Проте відомо, що 30 травня близько 16.00 він перебував на земельній ділянці неподалік с. Бережниця, де у нього виник конфлікт із жінкою. У результаті жінка отримала кілька ударів держаком сапи по ногах та в ділянку правої сідниці. Синці, які залишилися від удару, експерт кваліфікував як легкі тілесні ушкодження.

Аналізуючи досліджені в судовому засіданні докази в їх сукупності, суд вирішив, що дії чоловіка слід кваліфікувати за ч. 1 ст. 125 КК України, оскільки він умисно спричинив легкі тілесні ушкодження.

Зрештою, вироком суду чоловіка було оштрафовано на 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: