fbpx

На Коломийщині 16-річний хлопець вкрав велосипед і мотоцикл

Суспільство 19:50, 20.06, 2017

До чергової частини Коломийського відділу поліції звернувся 55-річний мешканець одного із сіл району, повідомивши про те, що невідома особа з його подвір'я викрала мотоцикл марки "Вайпер".

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 16-річний мешканець сусіднього села, інформує Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Як з’ясували, злодій, проходячи попри господарство сільського мешканця, помітив у дворі мотоцикл. Підійшовши, зловмисник побачив ключі в замку запалювання, тож без надмірних зусиль викрав його. Викрадений транспорт лиходій зберігав у себе вдома, де його виявили та вилучили правоохоронці.

В ході проведених слідчих дій поліцейські встановили причетність підозрюваного до вчинення крадіжки, скоєної декілька днів перед цим у м. Коломия. Як з’ясувалося, тоді злодій викрав велосипед, залишений 30-річним коломиянином біля свого будинку без нагляду. Двохколісник злодій продав, а виручені кошти – витратив. У скоєному неповнолітній зізнався правоохоронцям та в присутності батька визнав свою вину.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ознаками вчинених правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: