fbpx

На Коломийщині 34-річний чоловік убив свого родича

Суспільство 21:46, 06.10, 2016

Подія сталася 4 жовтня в одному із сіл Коломийського району. До поліції звернулася родичка потерпілого, яка повідомила про те, що прийшла до родича і знайшла його вдома без ознак життя.

Слідчо-оперативна група на місці події при поверхневому огляді тіла 40-річного господаря виявила ознаки насильницької смерті. Вже через кілька годин поліцейські встановили обставини, які передували цій події, інформує сектор комунікації ГУ Нацполіції в області.

Причетним до злочину виявився 34-річний родич чоловіка. З'ясовано, що напередодні між чоловіками стався словесний конфлікт, в ході якого підозрюваний наніс тілесні ушкодження господарю. Травми потерпілого виявились несумісні з життям. Свою причетність до злочину чоловік не заперечував.

Зловмисника затримано у порядку ст. 208 КПК України та оголошено підозру вчиненого злочину. Вирішується питання про обрання судом міри запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження згідно з ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: