fbpx

На Коломийщині батько і син вкрали скутер у сусідньому селі

Суспільство 20:18, 29.06, 2017

До Коломийського відділення поліції за допомогою звернулася 41-річна мешканка одного з сіл району. Невідомі вкрали її скутер "Хонда", який вона залишила на декілька хвилин біля господарства знайомої.

Поліцейські за "гарячими слідами" встановили особи зловмисників і затримали двох мешканців сусіднього села – 51-річного чоловіка та його 28-річного сина, інформує Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Як з’ясувалося, того дня потерпіла приїхала до знайомої та залишила скутер біля її господарства. В той час попри це обійстя проїжджали зловмисники, котрі помітили залишений без нагляду транспортний засіб. Батько з сином завантажили мопед до багажника своєї машини і поїхали додому.

Працівники поліції вилучили крадений скутер, який повернуть законному власнику, а правопорушникам доведеться відповідати за законом.

Інформація за цим фактом внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до п’яти років. Триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: