fbpx

На Коломийщині чоловік з-під рук вкрав чужий телефон

Суспільство 20:16, 19.09, 2017

До Коломийського відділу поліції звернулася 44-річна місцева мешканка. Жінка повідомила про те, що в неї пропав мобільний телефон марки "Ріхus Jet", коли вона гостювала у товаришки в одному із сіл району

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 41-річний мешканець Коломиї, який уже раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення грабежу.

Як з’ясувалося, і потерпіла, і зловмисник були разом у гостях. Під час гостини заявниця залишила свій мобільний телефон без нагляду, чим невідкладно скористався лиходій. Викравши пристрій майже з-під рук, чоловік заховав його собі до кишені та відразу покинув місце події.

На цей час правоохоронці встановлюють місце перебування підозрюваного.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: