fbpx

На Коломийщині "коктейлем Молотова" підпалили обійстя екс-регіонала

Суспільство 14:48, 17.08, 2016

На місці інциденту правоохоронці знайшли пляшку із легкозаймистою речовиною.

17 серпня о 02:49 в селі Королівка Коломийського району сталася пожежа в господарстві екс-голови Коломийської районної державної адміністрації Михайла Негрича.

В Управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області розповіли, що загорілася літня кухня з прибудовою. Вогонь знищив дерев’яну прибудову, перекриття літньої кухні, повністю згоріли меблі, холодильник та речі домашнього вжитку. 

Пожежники визначили попередню причину виникнення пожежі як коротке замикання електропроводки. Але Михайло Негрич уважав, що помешкання підпалили. 

"Підпал стопроцентовий. Є дві бутилки з-під топлива, сірники та одна розбита бутилка "Коктейлю Молотова". У поліції є підтвердження", – сказав він у коментарі "Галці".

Господар не здогадується, хто зловмисники.

"Не можу нічого сказати. Я нікому нічого не винен – ні в бізнесі, ні в політиці, ні в чому", – додав Негрич.

За словами керівника сектору комунікації ГУ Національної поліції в області Мирослави Белдик, на місці інциденту правоохоронці знайшли пляшку з-під "Боржомі" із легкозаймистою речовиною. 

Поліція порушила кримінальне провадження за фактом умисного знищення майна шляхом підпалу, триває досудове розслідування.

Нагадаємо, Михайло Негрич був головою Коломийської РДА у 2001-2005 та 2010-2014 роках.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: