fbpx

На Коломийщині молодики через дівчину обстріляли автомобіль. ВІДЕО

Суспільство 19:35, 12.04, 2017

На лінію "102" надійшло повідомлення про те, що невідомі обстріляли автомобіль у селі Нижній Вербіж Коломийського району.

Слідчо-оперативна група, яка приїхала на місце, підтвердила цей факт, були вилучені гільзи. В поліції кажуть, що постріли здійснені зі зброї травматичної дії гумовими кулями, йдеться в сюжеті каналу "НТК".

Один із нападників застосував зброю, інші порозбивали палицями вікна в автомобілі та погрожували громадянину фізичною розправою. Також нанесли кілька ударів, які відносяться до легких. Потерпілого госпіталізували в Коломийську ЦРЛ. Гумовою кулею йому поранили руку, стан – задовільний.

"Того ж дня працівники поліції встановили осіб, які вчинили хуліганство",  розповідає Остап Білейчук, начальник Коломийського відділу поліції.

Потерпілий – мешканець Косівщини. Нападники – коломияни та жителі району. Причиною конфлікту правоохоронці називають любовні відносини. Потерпілий, проти волі дівчини, хотів з нею зустрічатися. Вона цього не хотіла, пожалілась іншому хлопцеві, і на цьому ґрунті виник конфлікт, каже головний поліцейський району.

Наразі проводиться досудове розслідування. Порушено кримінальне провадження. Групі осіб загрожує від трьох до семи років ув'язнення.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: