fbpx

На Коломийщині поліцейські затримали чоловіків, які незаконно добували гравій з Прута

Суспільство 19:26, 31.05, 2017

Вчора коломийські поліцейські виявили та задокументували два факти незаконного видобування корисних копалин з річки Прут в селі Семаківці.

У першому випадку під час несення служби працівниками Коломийського ВП було зупинено автомобіль "ЗІЛ" 40-річного місцевого мешканця, який перевозив піщано-гравійну суміш без жодних на те відповідних документів, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

В іншому випадку неподалік річки було зупинено вантажний автомобіль "МАЗ" під керуванням 33-річного місцевого жителя, який перевозив в кузові піщано-гравійну суміш також без жодних документів на видобуток та перевезення її.

Крім того, встановлено особу – 21-річного сільського жителя, який на екскаваторі завантажував гравій на вантажівки. Чоловіки пояснили, що гравій планували продати жителям району. Всі транспортні засоби вилучено та поміщено на майданчик тимчасового утримання Коломийського ВП.

Чоловікам загрожує покарання у вигляді штрафу від чотирьохсот до семисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: