fbpx

На Коломийщині п'яний злодій обікрав незамкнений автомобіль

Суспільство 17:59, 26.01, 2017

​У поле зору правоохоронців потрапив 21-річний житель Коломийського району, якого підозрюють у викраденні з автомобіля мобільного телефону, фотоапарата, жіночої сумки, в якій було 1000 грн, 100 доларів США та 6000 російських рублів.

Наприкінці минулого року до поліцейського відділу м. Коломиї за допомогою звернувся 36-річний житель одного із сіл району. Чоловік повідомив про крадіжку з його автомобіля, залишеного у селі біля магазину незамкнутим, інформує Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Зловмисником виявився 21-річний житель цього ж села. Крадій, будучи добряче напідпитку, проходив попри автомобіль та, скориставшись відсутністю довкола людей та тим, що автомобіль був незамкнений, безперешкодно проник у салон, звідки викрав вище вказане. Викрадений мобільний пристрій та фотоапарат здав до ломбарду, а виручені грошові кошти потратив на спиртне та дозвілля.

Відомості про цю подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Окрім того, чоловіка перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: