fbpx

На Снятинщині учасники АТО вимагають виділити їм ділянки, які перебувають в оренді

Суспільство 11:06, 16.01, 2017

Мешканці Борщева нарікають на місцеву владу та підприємство, яке взяло в оренду землі сільськогосподарського призначення.

У Борщеві проживає 12 учасників АТО. Захисники кажуть, за законом мають право отримати землю. Вони написали відповідні заяви ще торік, але бажаного не дочекалися і досі. Кажуть, найкращі землі вже в оренді. Впевнені, їх обманули. Натомість орендарі та сільський голова переконують – усе законно. Щоб врешті розставити всі крапки над "і", чоловіки прийшли до керівника села.

"Почувши, що землі мають надаватись учасникам АТО, сілький голова передав землі в оренду. Є кілька земель, що пропонують, але вони не родючі, торфяники. Не цільового призначення", – каже батько учасника АТО Володимир Венгриновський.

Учасників АТО приїхали підтримати побратими та деякі односельці. Вони разом пішли до сільського голови та прочитали спільну заяву. В заяві учасники АТО вимагають до 20 січня виділити їм земельні ділянки, в іншому випадку вони перейдуть до більш рішучих дій.

Голова сільради Ігор Розвадовський каже, що з учасниками АТО та їхніми сім'ями не раз спілкувався. Пропонував різні земельні ділянки, але учасники АТО хотіли інші, які вже є в оренді. Ігор Розвадовський стверджує, що земля знаходиться в оренді з 2012 року. Учасники АТО впевнені, що документи на землю незаконні. 

Сюжет телеканалу "НТК".

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: