fbpx

На Коломийщині затримали підозрюваних у збуті наркотиків. ФОТО

Суспільство 16:07, 24.02, 2017

В одному випадку правоохоронці знайшли та вилучили порошкоподібну речовину "амфетамін" – у жителя Коломийщини, а в другому – "амфетамін" у великих розмірах і подрібнену рослинну речовину "марихуану" – у коломиянки.

Під час проведення обшуку в ході розпочатого кримінального провадження в автомобілі підозрюваного, 52-річного мешканця одного із сіл району, неодноразово судимого за майнові злочини, було виявлено та вилучено шість фольгових згортків із вмістом у кожному сухої порошкоподібної речовини білого кольору, зовні схожої на психотропну речовину "амфетамін", які, як встановлено, він зберігав з метою збуту, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України, йому оголошено підозру у вчиненні злочину та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

У другому випадку при обшуку в помешканні 57-річної коломиянки було виявлено та вилучено одинадцять паперових та два фольгових згортків із вмістом у кожному сухої подрібненої речовини зеленого кольору рослинного походження, зовні схожої на особливо небезпечний наркотичний засіб "марихуану", а також чотири фольгових згортки порошкоподібної речовини білого кольору, зовні схожої на психотропну речовину "амфетамін" у великих розмірах.

Зловмисницю затримано в порядку ст. 208 КПК України та оголошено підозру у вчиненні злочину, а також обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Виявлені речовини вилучено, проводяться експертизи.

Відомості за цими фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: