fbpx

На Коломийщині затримали серійного злодія

Суспільство 15:12, 06.07, 2017

До Коломийського відділу поліції звернувся 22-річний мешканець одного з сіл району. З його автомобіля ВАЗ-2102 зникла магнітола вартістю близько тисячі гривень.

Правоохоронці встановили особу зловмисника та затримали 41-річного місцевого мешканця, якого раніше вже притягували до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, інформує Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Як з’ясували поліцейські, того дня зловмисник проходив повз господарство потерпілого, помітив транспортний засіб і вкрав магнітолу з незамкненого автомобіля. Після того втік з місця події.

У ході проведення слідчих дій правоохоронці встановили причетність зловмисника до вчинення ще щонайменше двох крадіжок, які сталися напередодні. Злодій таким же способом з автомобіля "Сітроен" поцупив 100 доларів США та 10 тисяч гривень. У той же день з господарства 56-річної мешканки Княждвір таємно викрав велосипед іноземного виробництва вартістю 1000 гривень.

У скоєному підозрюваний зізнався і розповів, що все викрадене майно він продав, а отримані кошти витратив на власні потреби.

Зловмисника правоохоронці затримали в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні крадіжок та обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: