fbpx

На Косівщині поліція заарештувала нападника на 19-річну дівчину

Суспільство 17:17, 17.08, 2016

​Повідомлення про вчинення розбійного нападу на жительку Косова надійшло до поліції о другій годині ночі 19 липня. Застосувавши фізичне насильство, нападник викрав мобільний телефон потерпілої і втік з місця події.

Про подію, що сталася, у поліцію повідомив знайомий потерпілої, інформує СК ГУНП в Івано-Франківській області. 

Як було встановлено, потерпіла самостійно поверталася додому із центру міста, де зустрічалася із знайомими. Вона йшла узбіччям дороги, озирнувшись, побачила двох невідомих хлопців, які наближалися. Несподівано вона відчула сильний удар в область потилиці, через який у дівчини з рук випав мобільний телефон, по якому вона саме розмовляла з товаришкою. Підібравши телефон марки "iPhonе" та ще раз вдаривши потерпілу, зловмисники втекли. Дівчині завдали тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, забою м'яких тканин лобної та тім'яної ділянки голови. За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження.

Правоохоронці встановили причетного до вчинення розбійного нападу. Ним виявився 20-річний житель Снятинщини, який побив дівчину, а потім викрав її мобільний. Днями йому оголошено підозру про вчинення злочину та заарештовано.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: