fbpx

На Косівщині юні козаки мірялися силами у військово-патріотичних змаганнях

Суспільство 10:05, 13.06, 2016

На Косівщині відбувся перший етап Всеукраїнської військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). Помірятися вправністю в семи видах змагань з’їхались 103 молодих козаки з району.

Юні нащадки українських лицарів продемонстрували свої вміння в стрільбі з пневматичної зброї, стройовому впоряді, медико-санітарній підготовці, змаганнях з  перетягування линви. Крім того, учасники гри мали можливість взяти участь в інтелектуальних змаганнях з історії України та представити звіти під загальним гаслом "Добре діло", інформує прес-служба Косівської РДА.

Варто зазначити, що гра "Джура" є завершальним заходом запланованої роботи на засадах традицій українського козацтва та козацької педагогіки. Для її успішного проведення було об’єднано зусилля відділу освіти, загальноосвітніх навчальних закладів, Косівської ЦРЛ, районного осередку Спілки офіцерів.

В результаті наполегливих зусиль переможцем гри стала команда Хімчинської ЗОШ І-ІІІ ст., яка представить Косівщину на ІІ етапі військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). Відповідно ІІ та ІІІ місце розділили між собою команди Косівського НВК-гімназії-інтернату та Яворівської ЗОШ І-ІІІ ст. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: