fbpx

На Київщині авто з бюлетенями потрапило в ДТП, 3 людини загинули та 5 тяжко поранені

Політика 07:29, 27.10, 2014

У Київській області близько 4:30 автомобіль з бюлетенями потрапив в аварію, в результаті чого 3 людини загинули і 5 важко травмовані.

Про це повідомляє 24 прес-служба ГУМВС України в Київській області.

У міліції розповіли, що на 110-у кілометрі траси Київ – Харків водій автомобіля Renault Trafic не впорався з керуванням, внаслідок чого виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілями DAF та ВАЗ 2107.

"На місце події виїхала слідчо-оперативна група. З'ясувалося, що в автомобілі Renault Trafic перебували представники дільничної виборчої комісії №320140 (с. Вишеньки, Бориспільського району, Київської області), які перевозили бюлетені і виборчу документацію до окружної виборчої комісії №98, розташованої в місті Яготин", – йдеться в повідомленні.

В результаті трагедії водій, голова і член дільничної виборчої комісії загинули на місці події.

Працівник міліції, який супроводжував бюлетені, заступник голови та ще один член ДВК, а також водій і пасажир "ВАЗ 2107" з важкими травмами доставлені в центральну районну лікарню.

"Бюлетені, які перебували в автомобілі, не постраждали. Секретар цієї ДВК виїхала на місце події за виборчою документацією для передачі її в ОВК", – повідомили в ДАІ.

Зараз на місці події працюють слідчі, які з'ясовують всі обставини ДТП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: