fbpx

Нардеп Мосійчук проти мера Коломиї: місце зустрічі – у суді.ВІДЕО

Політика 20:10, 18.10, 2016

Сьогодні на пленарному засіданні Верховної Ради народний депутат Ігор Мосійчук назвав міського голову Коломиї Ігоря Слюзара "аферистом" і повідомив, що проти нього порушено 13 кримінальних проваджень. Слюзар натомість готовий позиватися з Мосійчуком.

Мосійчук повідомив, що проти мера Коломиї відкрито 13 кримінальних проваджень. У своєму виступі нардеп просить колег підтримати питання щодо виїзного засідання Антикорупційного комітету у Коломиї та щодо створення тимчасової слідчої комісії щодо довгобудів у місті, інформує "Дзеркало Коломиї".

"Люди з Коломиї просили всіх народних депутатів підтримати питання щодо виїзного засідання Антикорупційного комітету у Коломиї та щодо створення тимчасової слідчої комісії по цим аферистам, які обікрали людей, які обкрадають прикарпатців", – наголосив Ігор Мосійчук.

Ігор Слюзар прокоментував звинувачення.

"Прикро це казати, але народний депутат Ігор Мосійчук виставив себе брехуном. Не знаю, свідомо чи несвідомо не хоче він сприймати об’єктивну інформацію щодо моєї діяльності на посаді міського голови Коломиї, зате переконуюся, що чуткам і вигадкам він довіряє більше.

Авторитетно заявляю, що проти мене як міського голови не порушено не те що 13, але жодного кримінального провадження. Жодного, повторюю. У всякому разі я про ці кримінальні провадження нічого не знаю. Інша річ, що проти Коломийської міської ради є судові позови від Радикальної партії",  повідомив мер Коломиї. 

За словами Слюзара, його несправедливо звинуватили, тому міський голова Коломиї не бачить іншого виходу, ніж зустрітися з народним депутатом в суді.

Нагадаємо, 13 жовтня у Коломиї відбулося віче. Організували його тренери та батьки ДЮСШ №1, які протестували проти незаконних, на їхню думку, дій міської влади щодо реорганізації дитячо-спортивних шкіл.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: