fbpx

На наукові дослідження по Домбровському кар'єру виділили майже 2 мільйони гривень, – Галабала

Політика 20:21, 10.06, 2016

На наукові дослідження по Домбровському кар'єру у 2011-2012 роках з обласного бюджету виділили майже 2 мільйони гривень.

Про це заявила голова фракції партії "ВОЛЯ" в Івано-Франківській облраді Ольга Галабала під час засідання 10 червня.

Вона повідомила, що "ВОЛЯ" зробила запити до всіх розпорядників коштів і отримала копії актів виконаних робіт і копії договорів по всіх природоохоронних заходах, які фінансувались з 2011 року.

"Я була сильно вражена, що, виявляється, обласна рада в 2011-12 роках і незначною мірою у 2013 році профінансувала 1 973 000 грн на здійснення наукових досліджень щодо стану Домбровського кар'єру", – заявила вона.

"Чому ми зараз в Калуші маємо конференцію, коли науковці оговорюють цю проблему, коли ви на минулій сесії просите виділити з державного бюджету на вивчення ситуації на Домбровському кар'єрі ще невідомо яку кількість мільйонів",  запитала Галабала у заступника директора управління екології та природних ресурсів області Андрія Пліхтяка.

Вона підкреслила, що просить правоохоронні органи перевірити обставини використання цих коштів За словами депутата, деякі види робіт дублюються в різних актах, наприклад план з реконструкції хвостосховищ.

Андрій Пліхтяк відповів, що відповідна документація має бути у Калуській міській раді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: