fbpx

На підтримку тваринництва з обласного бюджету виділили 1 млн 380 тис. гривень

Суспільство 09:24, 02.07, 2016

Заступник голови обласної державної адміністрації Ярослав Паранюк взяв участь у засіданні обласної комісії з використання коштів обласного бюджету на підтримку тваринницької галузі.

Він акцентував увагу учасників засідання на необхідності розвитку тваринництва, зокрема малих фермерських господарств, сімейних ферм та кооперативів, пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.

На розгляд комісії подали заявки дев'ятнадцять претендентів. З метою забезпечення прозорості прийнятих рішень усі вони взяли участь у її засіданні.

"Отримавши на безповоротній основі кошти з обласного бюджету, наші фермери зможуть додатково закупити високопродуктивну велику рогату худобу, вівці, кози, а також установки індивідуального доїння, холодильне обладнання", – зазначила голова комісії  директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Марія Савка.

Додамо, що 24 червня на шостій сесії обласної ради, яка відбулася на базі ТзОВ "Прут-Генетик" Коломийського району, депутати ухвалили рішення про додаткове спрямування п'ятисот тисяч гривень на підтримку тваринництва. Це дозволить не тільки збільшити число учасників Комплексної програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Івано-Франківської області на 2016-2020 роки, а й дасть поштовх для розвитку тваринництва на Прикарпатті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: