fbpx

На "Porto Frankо" правопорядок забезпечуватиме поліція разом з громадськими організаціями

Суспільство 07:31, 13.06, 2017

В головному управління Нацполіції в Івано-Франківській області відбулася зустріч керівництва поліції області та Управління патрульної поліції м. Івано-Франківськ з представниками громадських об’єднань і формувань Прикарпаття.

На зустрічі обговорили взаємодію у забезпеченні публічної безпеки та правопорядку на період проведення міжнародного фестивалю сучасного мистецтва "Porto Franko". До співпраці буде залучено представників з ЦК "Азов", ГО "Самооборона", ГО "Спілка учасників АТО", громадськість та правоохоронців.

"Ми уже традиційно залучаємо громадські організації для надання допомоги із забезпечення правопорядку під час масових заходів і, відповідно до потреб, враховуючи пропозиції організаторів, визначаємо кількісний склад задіяних як працівників поліції, так і представників громадськості, щоб іванофранківці та гості нашого краю відчували себе у безпеці", – зазначив заступник начальника ГУНП в Івано-Франківській області підполковник поліції Василь Віконський.

Нагадаємо, фестиваль "Porto Franko" пройде в Івано-Франківську з 14 до 18 червня – Івано-Франківськ перетвориться на "мистецький порт" і стане культурною столицею України. Щодня планується близько 20 заходів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: