fbpx

На премію імені Богдана Бойка претендують 12 прикарпатських журналістів

Суспільство 21:17, 17.05, 2016

Під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Ігоря Пасічника та першого заступника голови обласної ради Василя Гладія відбулося засідання комісії з присудження обласної премії імені Богдана Бойка в галузі журналістики.

На нараді розглянули матеріали 12 претендентів на здобуття премії. Зокрема, в номінації "За кращий твір на телебаченні та у сфері радіомовлення" надійшли теле- та  радіопрограми, фільми журналістів і творчих колективів ОТБ "Галичина", ТРК "РАІ" та ОДТРК "Карпати". В номінації "За кращу публікацію у друкованих засобах масової інформації та інтернет-виданнях" – авторські роботи журналістів, власкорів та дописувачів газет "Галичина", "Новини Підгір’я", "Вікна", "Нова Зоря" та Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ», інформує прес-служба ОДА.

До наступного туру конкурсу були допущені усі подані комісії творчі доробки претендентів на найвищу відзнаку у галузі журналістики на Прикарпатті та визначені рецензенти робіт.

Підсумкове засідання комісії заплановано провести 25 травня о 16.00 у 321-му кабінеті облдержадміністрації, де будуть розглянуті рецензії робіт на здобуття премії імені Богдана Бойка та визначені переможці цьогорічного конкурсу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: