fbpx

На Прикарпатті двоє людей замерзли на смерть, ще троє з обмороженнями у лікарнях

Суспільство 08:39, 09.01, 2017

За минулу добу на Івано-Франківщині через переохолодження потерпіли п'ятеро чоловіків.

Вчора, 8 січня, о 16.45 черговим Коломийської поліції повідомили, що в селі Годи-Добровідка Коломийського району на вулиці знайшли неживого чоловіка. На місці поліцейські встановили очевидну причину смерті 54-річного селянина – переохолодження. Чекають на висновок патанатомів.

Приблизно в цей самий час у селі Джурків на Коломийщині також на вулиці виявили тіло 68-річного місцевого мешканця. Попередня причина смерті аналогічна – чоловік замерз надворі.

Читайте: Медики застерігають від переохолоджень та обморожень

Коломийські рятувальники зафіксували ще один нещасний випадок, пов'язаний із переохолодженням. Черговий лікар Коломийської ЦРЛ повідомив, що в травматологічне відділення лікарні госпіталізований 42-річний житель села Товмачик з діагнозом обмороження обох китиць I-II ст. та 33-річний мешканець села Молодятин, який отримав обмороження лівої китиці. Потерпілим надали медичну допомогу, вони перебувають на лікуванні.

Також учора з обмороженнями до Косівської ЦРЛ в травматологічне відділення було доставлено 42-річного жителя села Прокурава. Чоловік отримав обмороження пальців обох китиць I-II ст. Стан потерпілого середньої важкості, знаходиться у лікарні.

КУРС писав, що в Івано-Франківську рішенням міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та з метою запобігання переохолодженню громадян під час зимового періоду утворено 15 цілодобових пунктів обігріву.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: