fbpx

На Прикарпатті 55-річний чоловік підрізав свого племінника

Суспільство 16:56, 24.06, 2016

Богородчанський відділ прокуратури здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо місцевого жителя, який підрізав свого племінника.

Встановлено, що 55-річний зловмисник, перебуваючи тривалий час у неприязних відносинах із своїм племінником, наніс йому ножове поранення, передає прес-служба обласної прокуратури.

Так, дочекавшись, коли той повертався із магазину та заздалегідь із метою нападу підготувавши кухонний ніж, коли племінник проходив повз територію його господарства, наніс йому удар у праву частину грудної клітки.

Внаслідок цього він наніс 36-річному племіннику колото-різану рану грудної клітки, яка ускладнилась гемопневмотораксом, що викликало необхідність проведення операції. Тобто спричинив тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні для життя.

Зараз йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (тяжкі тілесні ушкодження) КК України. За вказане правопорушення йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.  

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: