fbpx

На Прикарпатті автомобіль упав у річку з висоти 6 метрів, є жертви

Суспільство 09:21, 16.07, 2014

На Прикарпатті у селищі Верховина 24-річний місцевий житель не справився з керуванням автомобіля Renault Kangoo та з`їхав з шести метрової дамби у річку Чорний Черемош, пасажир авто загинув на місці.

Як повідомили КУРСу у прес-службі Івано-Франківської області, в Івано-Франківській області від чергового лікаря Верховинської центральної райлікарні поступило повідомлення про те, що у селищі Верховині на вулиці Жабівській водій легкового автомобіля Renault Kangoo, 24-річний місцевий житель, не справився з керуванням, з’їхав з автодороги, що призвело до падіння автомобіля з дамби (висота 6 м) у річку Чорний Черемош.

У салоні автомобіля знаходились водій та два пасажири. Водій самостійно вибрався з кузова автомобіля та дістався до берега річки.

Працівники пожежно-рятувальної частини ДПРЧ-12 виявили у салоні автомобіля тіло загиблої 23-річної пасажирки, жительки села Ільці Верховинського району.

Потерпілого 26-річного пасажира автомобіля, місцевого жителя, рятувальники перевезли до карети швидкої невідкладної медичної допомоги. У нього діагностували закритий перелом гомілки правої ступні, рвану рану підборіддя, у водія – множинні забої тіла. Обох потерпілих госпіталізували до Верховинської ЦРЛ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: