fbpx

На Прикарпатті бійці "Грифону" і кінологи демонстрували дітям свою професійну майстерність

Політика 10:22, 08.07, 2014

Бійці спецпідрозділу «Грифон» та фахівці кінологічної служби продемонстрували свою професійну майстерність у показових виступах у медично-реабілітаційному центрі МВС "Кремінці" поблизу Яремче.

В цьому санаторії проводять свої літні канікули школярі з усіх регіонів України, а також діти працівників прикарпатської міліції, повідомили КУРСу в СЗГ УМВС в області.

Аби діти якнайкраще побачили можливості чотирилапих помічників міліціонерів, підготовлена ціла програма показових виступів службових собак. Загальний курс дресирування, пошук наркотиків, затримання уявних злочинів – усі ці компоненти своїх «функціональних обов’язків» демонстрували найкращі помічники міліціонерів – собаки.

Неабияке захоплення, особливо серед хлопців, викликало демонстрування прийомів рукопашного бою, спеціальні засоби та зброя, а також прийоми самозахисту у виконанні бійців «Грифону».

Окрім того, щоб відпочивальники почували себе якнайкомфортніше, за кожним табором закріплені працівники кримінальної міліції у справах дітей. Їхня безпосередня функція – недопущення порушень громадського порядку і охорона від зовнішніх негативних впливів. При цьому, як зауважує керівник підрозділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС в області підполковник міліції Алла Лемчак, міліціонери проводять певну профілактичну роботу, роз’яснюючи переваги здорового способу життя, тобто без наркотиків і алкоголю, а показові виступи і розважальні, і повчальні.

Аналогічні екскурсії чекають на дітей й з інших оздоровчих таборів Івано-Франківщини.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: