fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • На Прикарпатті бійці роти поліції особливого призначення, вибухотехніки та кінологи організували школярам показові виступи. ФОТО

На Прикарпатті бійці роти поліції особливого призначення, вибухотехніки та кінологи організували школярам показові виступи. ФОТО

Суспільство 07:02, 06.05, 2017

Працівники прикарпатської поліції активно долучаються до військово-патріотичного виховання школярів краю.

Днями бійці роти поліції особливого призначення, вибухотехніки та кінологи були запрошені до Росільнянської ЗОШ, що на Богородчанщині, на базі якої відбувся семінар для викладачів шкільного предмету "Допризовна підготовка юнаків". Про це у соцмережі facebook повідомив начальник ГУНП в Івано-Франківській області Віктор Шкутов.

Школярі та їх вчителі переглянули показовий виступ бійців поліцейського спецпідрозділу про затримання злочинців та навчали тактики самозахисту. Також поліцейські ознайомили учнів зі зброєю, яку використовують на службі правоохоронці, та з сучасними зразками вибухівки. Окрім того, навчали дітей, як діяти у разі виявлення вибухонебезпечних предметів, і навіть показали, як фахівці знешкоджують вибухові пристрої, щоправда, застерегли, що цього в жодному разі не варто пробувати робити самотужки.

Не менш цікавим були й показові виступи кінологів та їх чотирилапих підопічних.

Зустріч викликала неабиякий інтерес у дітей, адже школярі мали можливість не лише спостерігати за роботою поліцейських, а й поспілкуватися з ними, розпитати про нюанси, які найбільше їх зацікавили.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: