fbpx

На Прикарпатті через спеку горять посіви пшениці

Суспільство 19:05, 25.07, 2016

Рятувальники управління ДСНС в Івано-Франківській області попередили про пожежну небезпеку у зв'язку з підвищенням температури.

25 липня на Прикарпатті зареєстровано кілька пожеж посівів пшениці, інформують рятувальники. 

Об 11:30 до тлумацьких рятувальників надійшло повідомлення про те, що в селі Гринівці Тлумацького району виникла пожежа сухої трави та посівів пшениці. Об 11:43 рятувальники були на місці події. На момент їхнього прибуття горіли суха трава площею 5000 метрів квадратних та посіви пшениці площею 200 метрів квадратних. 
О 12:38 вогонь ліквідували. Завдяки діям працівників пожежно-рятувальної служби вдалося врятувати 3000 метрів квадратних посівів пшениці. 

Приблизно у той же час місцева пожежна команда села Олеші Тлумацького району ліквідовувала пожежу стерні та посівів пшениці в селі Озеряни на Тлумаччині. Завдяки їхнім старанням врятовано посіви пшениці площею 1 га.

О 14:07 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що горить пшениця на відкритій території площею 4000 метрів квадратних у селі Вербилівці Рогатинського району. О 14:19 рогатинські рятувальники були на місці події. Вони оперативно ліквідували загорання.

Ймовірними причинами усіх пожеж є необережне поводження з вогнем або самозаймання. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: