fbpx

На Прикарпатті чоловік під час розпивання алкоголю забив односельчанку до смерті

Суспільство 11:29, 21.12, 2016

Трагічна подія трапилася у селі Липівка Рогатинського району. Під час розпивання спиртних напоїв між господарем помешкання та гостюючою односельчанкою виник словесний конфлікт на побутовому ґрунті.

Після застілля 36-річний господар в ході конфлікту кілька разів вдарив жінку в голову, після чого остання померла на місці, повідомляється на сайті ГУНП в області.

Поліцейські встановили, що трагедія сталася ще три дні тому – 16 грудня.

Як з’ясувалося, зловмисник запідозрив жінку в крадіжці банківської картки. Через це посварилися, дійшло до бійки. Чоловік наніс потерпілій два удари руками по голові, чим спричинив тілесні ушкодження у вигляді набряку та набухання головного мозку, крововиливів під оболонку та в речовину головного мозку, закритої черепно-мозкової травми, що спричинили смерть потерпілої. Після цього чоловік не повідомив у поліцію, а тіло загиблої знаходилося у будинку ще три дні, допоки він не розповів про трагедію по телефону знайомим, які вже повідомили у поліцію.

Наразі чоловіка затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. На цей час вирішується питання про оголошення підозри за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

Згідно із санкцією статті підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: