fbpx

На Прикарпатті чоловік придбав авто з підробленими документами

Суспільство 12:18, 26.10, 2015

Вчора водія автомобіля "BMW-325" інспектори Калуського взводу роти ДПС ДАІ зупинили за порушення Правил дорожнього руху на одній із вулиць м. Болехова. При перевірці документів інспектор запідозрив, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу містить ознаки підробки.

При огляді автомобіля номер кузова збігався із записами в свідоцтві про реєстрацію, а при проведенні перевірки за базою даних "Автомобіль" було виявлено невідповідність номера кузова із даними бази, в якій автомобіль не числиться, інформує КУРС із посиланням на УДАІ УМВС в Івано-Франківській області.

Власник про підробку документів не знав та при покупці авто не звернувся до Державтоінспекції, щоб перевірити законність покупки.

Щоб не потрапити у тенета шахраїв, Державтоінспекція звертається до громадян: при купівлі транспортних засобів обов'язково зверніться у Державтоінспекцію, щоб перевірити автомобіль за базами даних та бути упевненим, що купляєте законного походження автомобіль. Самовпевненість або ж рекомендації сумнівних "добродіїв" тут недоречні!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: