fbpx

На Прикарпатті директор підприємства відбив війту яєчко, бо той крав торф

Суспільство 15:36, 03.11, 2015

У селі Торговиця Коломийського району керівник підприємства, яке займається видобутком торфу, побив сільського голову, бо той, на його думку, намагався викрасти торф. Крапку в конфлікті днями поставив Коломийський міськрайонний суд.

Інцидент трапився ще 2 квітня цього року в урочищі "Під кривулею", що неподалік села Торговиця.

Під час сварки на торф’янику директор підприємства вдарив сільського голову ногою в пах та груди, чим завдав потерпілому травму яєчка, ускладнену травматичним орхоепідідімітом.

Обвинувачений під час судового засідання розповів, що 2 квітня близько 19 години побачив, як троє людей, серед яких сільський голова Торговиці, набирають торф у мішки та вантажать в автомобіль. Директор підприємства попросив сільського голову висипати набраний торф та залишити торфовище, на що останній не відреагував. Коли обвинувачений намагався самостійно висипати торф, між ним і сільським головою почалася бійка. Директор зумів кілька разів влучити ногою війту в пах. 

Директор підприємства говорить, що своїми діями захищав державну власність, оскільки має спецдозвіл на використання надр, проте визнає, що трохи погарячкував, та просить пробачення у потерпілого.

Сільський голова на судовому засіданні просив суд призначити обвинуваченому більш сурове покарання, ніж те, яке просить прокурор, а саме – не штраф, а 200 годин громадських робіт.

Враховуючи усі обставини та покази свідків, суд призначив обвинуваченому покарання у виді штрафу в розмірі 1700 гривень та соціально-виховні заходи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: