fbpx

На Прикарпатті майора поліції затримали на хабарі. ФОТО

Суспільство 22:45, 27.05, 2016

Сьогодні працівники УВБ в Івано-Франківській області Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України затримали поліцейського спільно з представниками УСБУ та військової прокуратури Західного регіону України.

Майор поліції вимагав 700 доларів США за "вирішення питання" про непритягнення місцевого жителя до кримінальної відповідальності. Відкрито кримінальне провадження, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП.

Правоохоронці зафіксували факт вимагання та отримання неправомірної вигоди у сумі 700 доларів США майором поліції, який є працівником одного із відділень поліції ГУ НП в Івано-Франківській області. Посадовець вимагав від місцевого жителя неправомірну вигоду за уникнення тим кримінальної відповідальності.

Зібрані матеріали працівники УВБ Івано-Франківщини направили до органів прокуратури. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: