fbpx

На Прикарпатті молодик вкрав з помешкання пенсіонерки одяг

Суспільство 17:05, 21.02, 2017

До чергової частини Галицького відділення поліції звернулася 77-річна жителька одного із сіл району. Пенсіонерка повідомила про те, що невідома особа проникла до її будинку та, перевернувши все догори дриґом, викрала все, що потрапляло до його рук: постільну білизну, штори для вікон, тюль та деякий одяг.

Шукати зловмисника місцевим правоохоронцям довелося недовго. Ним виявився 23-річний сусід потерпілої, який уже потрапляв у поле зору правоохоронців за скоєння майнових злочинів, інформує Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Як з’ясувалося, парубок, повертаючись додому вночі напідпитку, проходячи попри будинок потерпілої, вирішив збагатитися за чужий рахунок. Тож, підійшовши до вікна будинку, злодій розбив шибку та проник в житло. Нічого цінного він там не знайшов, тож викрадав те, що потрапляло у поле зору. Наповнивши сумку шторами, постільною білизною, одягом, він спокійнісінько пішов додому.
Правоохоронці встановили причетного до вказаного злочину. У вчиненому лиходій зізнався, крадені речі у нього вилучили та повернули власниці.

За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: