fbpx

Найбільше заборгували за газ комунальники Франківська, Калущини та Надвірнянщини

Суспільство 10:52, 06.07, 2017

На Прикарпатті у сфері житлово-комунального господарства найбільшою проблемою є заборгованість комунальних підприємств за спожитий природний газ.

Про підсумки роботи підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери області в осінньо-зимовий період 2016/17 року і завдання щодо підготовки до опалювального сезону 2017/18 року йшлося на засіданні колегії облдержадміністрації.

Начальник управління житлово-комунального господарства Ігор Гунін зазначив, що по Україні Івано-Франківська область посідає 12-те місце за розрахунками за природний газ. На початку року область була на 17-18-му місці. Найбільшими боржниками є Івано-Франківськ, Калуський та Надвірнянський райони.

"Я сподіваюся, що на початок опалювального сезону ми будемо на першому місці з погашення боргів", – зазначив голова ОДА Олег Гончарук.

Він дав завдання організувати роботу так, щоб розрахунки проводилися ефективніше, і закуповувати паливо. Ігор Гунін також зазначив, що на сьогодні заміна котлів та котелень на такі, що використовують альтернативні джерела палива, проводиться у 94 закладах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: